torsdag 22 oktober 2009

Dokumentation/skrivelse, skickad till Stockholms stadshus

Ta del av dokumentet här!

OBS-Det är inte jag som skickat dokumentet...

2 kommentarer:

  1. Lite långsökt att anse att Svebos skrivelse "Förtydligande angående Svenska Bostäders planerade underhåll" inte är en dementi och att Svebo i och med detta tar ställning mot en ombildning.

    Däremot tycker jag att det finns andra intressanta fakta i detta dokument som talar för att Svebo agerat inkorrekt. Bland annat att de ser till att en evakueringslägenhet räknas som två.

    Hoppas att vi kan få besked inom kort. Noterar att detta brev var inskickat för 20 dagar sedan.

    SvaraRadera
  2. Sämre förlorare får man leta efter än AB Galären och BRF Tumstocken. Reglerna för ombildning var klara innan köpstämman, men då kom det inga protester. Istället lovades det att "Ett nej är ett nej". Men dessvärre visade det sig att ett nej för Galären och Tumstocken innebär att man kan frångå alla löften, slänga all respekt för valresultatet och istället göra allt som står i deras makt för att förkasta de två demokratiska valen. Två val som skett i enlighet med förutbestämda regler och som de själva kallat till. Att det förekommer påtryckningar från bägge asiktssidor i en sådan här situation är fullt rimligt. Att i efterhand komma och "gnälla" är rent ut sagt löjligt. Galären förlorar än mer av sin trovärdighet. Snart finns nog ingenting kvar. De borde vara mer rädda om sitt rykte som ombildningskonsulter.
    Försök att inse att det blev nej - och gå vidare.

    SvaraRadera