tisdag 27 oktober 2009

Yttrandefrihet!

I denna blogg tillämpas yttrandefrihet.
Det innebär konkret att kommenterer publiceras även fast jag inte gillar dem eller håller med i sakfrågan!
Det innebär också att allas åsikter och reflektioner är välkomna, att man är välkommen att gå ut med namn om man vill det, eller att vara anonym om man föredrar det.

Vi som skriver är vuxna människor och beter oss som det! Det innebär respekt för andras åsikter och att man låter bli personangrepp. Vi kan se skillnad på sak och person!

Välkomna!

5 kommentarer:

  1. Ja precis - för det är ju en stämma anordnad av och för föreningens medlemmar.

    Inte för nej-sidan eller för nejsidan i form av hyresgästföreningen.

    Så det vore verkligen på sin plats att stävja de störande elementen och angreppen på föreningsdemokratin som ovan nämnda tilltag är.

    Extra tydligt är det när man läser "Folkrörelse i fritt fall" av Björn Alfredsson hur allvarliga brister i sin kunskap hyresgästföreningen har om just föreningsdemokrati.

    Bra att det kommer observatörer så att detta får ett slut!

    SvaraRadera
  2. Terje...nu hänger jag inte med alls. Vad menar du, vilket ovan nämnda tilltag och har verkligen någon uppfattat denna sida som avsedd för nej-sidan och hyresgästföreningen? Så uppfattar då inte jag det iallafall.

    SvaraRadera
  3. Re: Anonym DEN 27 OKTOBER 2009 12:27

    Det är ju just (pick one); Mygel, fusk, brott, odemokrati, brist på demokrati som alla i "Rädda" gänget och Hyresgästföreningen skriker om hela tiden.

    Inte för att det är så - utan för att det passar deras syften. They are clue less.

    I just boken "Folkrörelse i fritt fall" av Björn Alfredsson kan man läsa hur allvarliga brister i sin kunskap hyresgästföreningen har om just föreningsdemokrati.

    .. Samtidigt som de springer runt och just smutskastar ALLT och ALLA för att det skulle vara just fusk, mygel och odemokrati.

    När det är de som "har svart bälte" in just att inte klara av demokratin internt.

    Och vad är "Nätverket rädda"? Inga stadgar, ingen registrerad styrelse, ingen insyn.... Helt orättssäkert. En aktionsgrupp som agerar i egna syften och utan kontroll, demokrati eller insyn.

    Rösta ja för att rädda er från HGF, Marknadshyror, "rädda gänget" och odemokrati.

    SvaraRadera
  4. Odemokrati är precis vad ni i Ja gänget pysslar med. Ett nej är ett nej. Ej godtagbart tycker ni och vill omvandla ett nej till ja. Är detta demokrati?????

    SvaraRadera